Shanghai dag 2
Na ons vorig tekstje hebben we al direct iets geprobeerd van de vele straatkraampjes hier, dit kunnen we toch niet laten ook al hebben we schrik voor diarree!
Het eerste was geslaagd dit was een deegje gebakken in olie met groentjes in, lekker.
Het volgende was een gestoomd deegske, maar dit hebben we na de eerste hap weggegooid, het smaakte naar gist.
Daarna hebben we de metro genomen, op naar The Bund. Dit uitzicht was supermooi, het was gestopt met regenen dus we hadden geluk! We worden wel overal latig gevallen om vanalles te kopen, het woord GELD staat op ons hoofd gedrukt denk ik.
Vandaag hebben we eerst 2 tours geboekt voor morgen en overmorgen. ONze nachttrein naar Beijing is ook al geregeld. Het komt hier allemaal inorde :)
Gelukkig is de regen weggebleven vandaag en hebben we een supermooie dag gehad. We bezochten de Yuyuan tuin en de daaromliggende snuitsterstraatjes. Het eten was weer lekker en we zagen het 1 na het andere souvenirkraampje. Was gezellig!
We bezochten hier ook een theehuis en degusteerden van 3 verschillende thees. Een leuke ervaring hoe je die chinezen voor je de thee ziet bereiden.
Onze eerste indrukken van China zijn dus al geweldig! Het is voor ons een superleuke ervaring, iets unieks! We zien hier ook weinig toeristen, alles is hier spotgoedkoop dus we testen alles.
We komen nu net terug van een chineese acrobatic show, zoals je al kan denken het was op zijn chinees een spectaculaire show afgesloten met een lasershow, hilarisch en daarna uit de bol geslagen chinezen!
Deze morgend
Ja, dat schijnt ginder wel heel goed mee te vallen. Profiteer er maar van. Nog veel leut. Gisteren was hier een trieste dag, heel de dag regen, vandaag zaterdag is een mooie septemberdag, goeie 20 °C en zonnig. Voor de rest alles ok, tot later.
Hallo daar,
Fijn dat het tot hier toe allemaal goed meevalt! houden zo!!
Bij ons zenuwslopend, nog geen babyke te zien!! Afwachten maar. Houden jullie op de hoogte.
Amuseer jullie nog goed daar en zie dat je ons als ge thuis zijt wa zelf gemaakte chinees kunt voor schotelen he:-) Nu dat je dat daar allemaal kan zien:-)Die thees lijken me wel lekker!
groetjes
Hoi, Ik heb jullie privelege pass aangevraagd voor de punten van New York, kijk eens in jullie mail en stuur me de mail door, dan kan ik de punten claimpen. De boarding passsen van Brussel - New York lagen niet op tafel, enkel de trip NY- Brussel. Groetjes.
Noot: 't Is hier wreed slecht weer;
Leuk leuk!
de fotocamera heeft wrs ook nog nie veel afgestaan :)
Moet er wel mooi zijn!
Veel plezier nog! Hoop dat' daar beter weer is als hier!