China2008.reismee.nl

Beijing - 13 en 14 september

hey!

Gisterenmorgend bezochten we de lamatempel, dit is een tibetaanse tempel hier in Beijijng. Het weer was wat minder, het was hele dag bewolkt maar wel warm. s middags aten we in een vegetarisch restaurant, dit was in buffetvorm, er lagen lekkere dingen bij maar nick is halverwege gestopt wegens enkele braakneigingen :) 9nick blames tofu) Niet alles is even lekker natuurlijk

Dit is uiteraard nog goed gemaakt met het dessertbuffet, dit was allemaal lekker!

Hierna gingen we met de metro naar het gebied van de olympische spelen. Het was overal superdruk, volle metros met chinezen, beetje om claustrofobisch te worden! Gentlemans zijn het hier nie zenne :)

Natuurlijk waren alle kaarten voor de paralympics uitverkocht maar we zagen toch het vogelnest en zwembad! Alle chinezen met vlagjes en stickers van China, een belevenis.

Nadat we eindelijk terug in het hotel waren hebben we kunnen douchen en ons kleren al eens laten wassen.

savonds bezochten we terug de gezellige buurt rond het meer en aten daar aan het water, we hebben daar weer een aantal gerechtjes besteld. Het ene al wat beter dan het andere, waaronder eend dit was lekker.

Vandaag was het weer wel wat beter, meer zon maar wel veel wolken. We bezochten het zomerpaleis. Dit ligt 15kn buiten Bejijng. Dit is een supergroot domein rond een meer met verschillende tempels, brugjes, bootjes, chinezen,... . Vooral het paleis zelf was heel indrukwekkend. We zullen een van de dagen nog wel wat fotos uploaden!

Vandaag is het ook het moonfestival. Het is dus een feestdag en het was superdruk in het zomerpaleis.

We gaan ons nu nog eens opfrissen en vertrekken om te ergens te gaan eten.

Paul

Ziet er ginder wel leuk uit.Blijft ge nog lang in Bejing? Wat is de volgende bestemming? Kunt ge al chinees?
Hou jullie goed, we reizen mety jullie verder mee door China.

Ines

Hallo toeristjes

Wij zijn juist terug van zee. We hebben niet zo goed weer gehad, maar het was wel heel leuk. Mila heeft gezwommen, op het stand gespeeld en veeeel gewandeld. Ze vond het reuze. Roos is vrij braaf, af en toe heeft ze wel een moeilijk momentje, maar ze doet het goed en groeit goed.

Ik kijk met plezier naar jullie site. Knap. Jullie hebben al veel gedaan. Heel herkenbaar voor mij. De tempels, de marktjes, de muur. We hebben het ook allemaal gedaan, dus ik kan me perfect voorstellen wat jullie allemaal doen en hoe je je verplaatst en zo. Geniet ervan. Het gaat allemaal heel snel en met kleine petatjes komt het er niet van.

Ik heb me geabonneerd op jullie mailtjes dus laat maar komen die reisverhalen. Mila is wakker, ik ga haar wat eten geven en entertainen. Diet zit in Amsterdam voor een beurs. Hij heeft nog twee weken verlof en dan werkt hij heel oktober nog 4/5de. Dus het ziet er voor ons ook goed uit.

Toedeloe.

Ines, Mila en Roos
x

Sven en Katrien

Wij liggen nu op luie zetel,een poging aan't doen om onze reis voor te bereiden (maar wij zijn zo lui!). Hadden gisteravond een trouwfeest en het was nogal vroeg vanmorgen.. En die Sven staat dan nog ies vroeg op om te gaan judo-trainen (ikke nie zenne!) Als ik jullie verhalen lees,beginnen de reiskriebels toch ook al ferm op te komen,en honger krijg ik er ook van! Blijkbaar kunt ge ginderachter wel wa afsmullen,geniet er van! Luie grtjs vanuit Melsele X

Liesbeth

Hey reizigers,

Die verhalen blijven maar komen! Ziet er allemaal heel tof & mooi uit! Ge hebt nog veel te zien wrs ook. Ge zit nog nie in den helft van de reis ;-)

Hier alles goed! Laatste week vakantie is ingegaan voor mij.. mr 'k zal wel blij zijn als't terug school is want 'k verveel mij nogal :)
Van't weekend zijn we nr 't wereldkampioenschap BBQ geweest in Steenhuffel. Was de moeite! 67 standjes waar ge kon gaan proeven.. 't Enige spijtige was dat' superdruk was met als gevolg lang aanschuiven.

Nog veel plezier! En hopelijk gaat' al beter met Nick zijn diarree!

Kus X